El Palau Blaugrana ha acollit la presentació del Barça Academy Campus de les seccions de bàsquet, futbol sala i hoquei patins amb la presencia d’Albert Soler, director de l’àrea d’esports professionals. En l’acte hi han participat Joan Carlos Navarro, excapità del primer equip, Sergio Lozano, capità del Barça de futbol sala, i Sergi Panadero, segon jugador amb més títols del primer equip d’hoquei patins.

Els nens i nenes podran gaudir d’una experiència única

Noies i nois podran practicar el futbol sala i l’hoquei durant sis dies, en els quals realitzaran sessions d’entrenament al mateix pavelló en què ho fan els esportistes del primer equip del club, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més realitzaran un entrenament especial a les instal·lacions del Palau Blaugrana. Pel que fa al bàsquet el lloc escollit per realitzar el campus ha estat Santa Maria de Palautordera, una localització on es pot gaudir de l’esport i la natura junts.

En els tres campus hi participaran diversos jugadors profesionals de les diferents seccions del club, entre els quals destaquen J0an Carl0s Navarro, en la secció de bàsquet, Sergio Lozano, en el futbol sala, i Sergi Panadero, en l’hoquei patins.