El FC Barcelona continua amb un 2021 per emmarcar. Les blaugrana han acabat l’any amb un nova golejada, contra el Madrid CFF, i ja sumen 21 partits oficials guanyats de forma consecutiva aquesta temporada 2021-2022, tots els que han disputat. A la Lliga han aconseguit 15 victòries amb 86 gols a favor i només quatre en contra. Si hi sumem els partits de la Champions són un total de 110 gols a favor i cinc en contra, una mitjana de més de cinc gols a favor per enfrontament i 0,2 en contra.

El partit contra el Madrid CFF, sentenciat a la mitja part

El Barça no ha pogut comptar a última hora amb Claudia Pina per una indisposició, que s’ha unit a las absències de Mapi León, Mariona, Oshoala, Bruna Vilamala i Andrea Falcón, lesionades. Les blaugrana han arribat al descans amb un 4 a 0 demolidor, però el Madrid CFF ha tingut un parell d’ocasions clares per tal d’avançar-se en el marcador. Però no encertar davant del líder invicte del campionat té conseqüències. Les blaugrana han fet els quatre gols en només 18 minuts. Alexia, la portera Paula Agulló en pròpia porteria, després d’un xut de Hansen, Jenni Hermoso i Lieke Martens han estat les golejadores de les barcelonistes.

Una segona part plàcida

Els 2.722 espectadors que han anat al Johan Cruyff han continuat gaudint d’un equip amb moltes ganes d’agradar i d’agradar-se. Alexia, en el minut 52, ha fet el 5 a 0 de penal. Rita en pròpia porteria, després d’un xut d’Alexia, ha fet el que ha significat el sisè gol de les blaugrana en el minut 65 i Leila Ouahabi ha fet el 7 a 0 definitiu en el minut 84. El Madrid CFF ho ha intentat, però no ha pogut evitar sortir golejat del Johan Cruyff.

Partit 500 per a Melani Serrano

El partit d’avui ha estat molt especial per a Melani Serrano, que ha entrat al camp substituint Rölfo en el minut 73. La jugadora de Blanes ha disputat el partit número 500 amb la samarreta blaugrana i s’ha convertit en història viva del FC Barcelona.