Muntanyesa

El Muntanyesa visita aquest diumenge a les 17 h el camp del Banyoles. La intenció dels barcelonins és aconseguir la victòria i així deixar l’última posició a la classificació.

Deixar de ser cuers

Els de Nou Barris són conscients que cada cop queden menys partits per intentar aconseguir la salvació, per tant, la reacció ha d’arribar com més aviat millor i, aquest cap de setmana, tenen una bona oportunitat. Els de Calderé s’enfronten amb el penúltim classificat, el Banyoles, per tant, la victòria és gairebé imprescindible si els de Nou Barris volen seguir tenint opcions de mantenir la categoria. Un triomf permetria a la Monta superar els gironins a la classificació i, per tant, deixar de ser cuers. A més, seria una injecció de moral que donaria ànims i força de cara a l’últim tram de la temporada. El marge d’error per als barcelonins és cada cop menor i si es vol canviar la dinàmica aquest diumenge és una magnífica ocasió.

El Banyoles vol fer-se fort a casa

El Banyoles arriba al partit després de la derrota al camp de la Pobla Mafumet. Els gironins, que tenen dos punts més que el Muntanyesa a la classificació, buscaran el tres punts per obrir forat respecte als barcelonins i per no perdre de vista la resta d’equips d’aquest grup per la permanència. Els locals volen basar les seves possibilitats de salvació amb els partits a casa, on aquesta temporada han aconseguit la majoria de punts.