Al Pavelló de la Plana, el Badalonès s’ha retrobat amb la victòria davant el CB Roser en un duel de debutants a EBA.

Un mal primer quart sentencia el Roser

Els 30 punts del Badalonès al primer quart han estat tota una declaració d’intencions amb un parcial de 30 a 18. A través del joc interior badaloní, els dimonis han estat capaços de marxar de 17 punts a vestidors després que en el segon quart els locals tornessin a fer un bon parcial, 21 a 16. El veterà Pedro Cuesta ha estat un autèntic maldecap per a l’equip barceloní amb 21 punts i 16 rebots i un 30 de valoració. El Badalonès ha controlat la diferència en la resta del partit i s’ha emportat aquesta nova victòria a casa, i ha sumat ja tres victòries aquesta temporada. Els jugadors més destacats del Càmping Bianya Roser han estat Roger Lliteras amb 15 punts. L’equip barceloní ocupa ara la 12a posició de la classificació amb només una victòria en les cinc jornades que s’han disputat.