Barça

El Barça ha perdut al camp de l’Atlètic de Madrid per 1 a 0. El gol dels madrilenys l’ha fet Carrasco en temps de descompte després d’una mala sortida de Ter Stegen. La derrota deixa els blaugrana a 9 punts dels blanc-i-vermells a la classificació. El pitjor, però són les lesions de Piqué i Sergi Roberto. El central té un esquinç al genoll dret i el lateral una lesió muscular al recte femoral de la cuixa dreta.

L’Atlètic aprofita un error

El partit ha començat intens i amb alternatives. El Barça buscant generar en atac estàtic i una jugada de Dembélé l’ha acabat Griezmann xutant per sobre el travesser. L’Atlètic ha respost immeditament. Un atac ràpid l’ha finalitzat Saúl amb un xut que ha salvat Ter Stegen desviant a córner. Els madrilenys amb passades verticals i profundes han generat perill i Marcos Llorente ha enviat al travesser. Després ha estat Messi qui ho ha provat, però a partir del minut 20 les ocasions han escassejat. Els dos equips han seguit intensos, però el joc ha passat de les àrees al mig del camp. I ha estat el Barça el primer en tornar a trepitjar àrea en una gran assistència de Jordi Alba a Messi, qui ha obligat a Oblak a evitar el gol. Però el premi del gol l’ha tingut l’Atlètic de Madrid en una passada en llarg, Ter Stegen ha sortit malament i Carrasco, després de superar-lo, ha marcat l’1 a 0 en temps de descompte de la primera part.

Lesions de Piqué i Sergi Roberto

La segona part ha començat amb un Barça imprecís en la construcció i un Atlètic de Madrid molt més agressiu i que s’ha endut totes les pilotes dividides. Koeman ha mogut la banqueta per buscar solucions i ha fet entrar Coutinho en el lloc de Pedri. I els blaugrana han generat una claríssima ocasió en una centrada de Messi que ha rematat de cap Lenglet des de l’àrea petita a les mans d’Oblak. En el minut 60 Piqué ha hagut d’abandonar el camp lesionat al genoll dret. El central té un esquinç i està pendent de proves mèdiquesEls blaugrana han intentat posar una marxa més, però han seguit sense trobar escletxes a la defensa blanc-i-vermella. En canvi, els madrilenyes amb la pilota als peus han aconseguit donar sensació de perill i tancar al Barça a la seva àrea. Els de Koeman ho han seguit provant, però sense gaire claredat d’idees. Griezmann de cap ha obligat a Oblak, que ha respost perfectament. Els blaugrana han acabat presionant, però el gol no ha arribat, de fet, han finalitzat el partit jugant amb 10 per lesió de Sergi Roberto.