El títol de la Lliga de waterpolo està més a prop de quedar-se a les vitrines de la piscina de Sant Sebastià. L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat al Barcelona en el primer partit de la final del play-off pel títol de Lliga. Els mariners han guanyat per 11 a 7 els cenebistes.

Partit còmode de l’Atlètic-Barceloneta davant del Barcelona

El conjunt d’Elvis Fatovic ha estat molt superior des de l’inici a l’equip entrenat per Víctor González. Això sí, els cenebistes han marcat primer amb un llançament de penal de Marc Valls. Aquest ha estat l’únic moment del partit en què el Barcelona ha anat per davant en el marcador. Els mariners han reaccionat ràpid amb tres gols d’Álvaro Granados, Unai Biel i Òscar Asensio. Blai Mallarach ha retallat per al Barcelona i Álvaro Granados ha deixat el 4 a 2 al final del primer quart. El segon període ha estat més igualat i tots dos equips han fet dos gols. Per als mariners han marcat Martin Famera i Alberto Munarriz i per als cenebistes, Blai Mallarach i Roger Tahull. Amb el 6 a 4 s’ha arribat al descans.

El tercer quart ha estat clarament per a l’equip d’Elvis Fatovic, que amb dos gols d’Alberto Munarriz i Felipe Perrone ha ampliat la diferència amb el 8 a 4. En el darrer quart, el conjunt de Víctor González ha buscat apropar-se però li ha estat molt difícil. Alberto Munarriz ha fet el seu tercer gol —ha estat el màxim golejador del partit— i la resposta ha arribat de Guillem García, que ha mantingut els quatre gols de distància. Els dos equips s’han anat repartint el gols en aquest període. Han marcat Alejandro Bustos i Martin Famera per a l’Atlètic-Barceloneta i Pere Estrany i Lukas Dúric per al Barcelona. Al final, 11 a 7 per al conjunt mariner en el primer partit de la final del play-off.

El proper partit es disputarà el pròxim dimecres, 13 d’abril, a la piscina de l’Escullera, un partit que pot donar el dissetè títol de Lliga seguit a l’Atlètic-Barceloneta o fer que el Barcelona segueixi tenint opcions de guanyar la competició.