En la Divisió d’Honor masculina, el sorteig ens deixa un partit interessant entre el CN Atlètic – Barceloneta i el CN Terrassa (primer i tercer la temporada passada). Cal recordar que els campions han perdut homes com David Martín o Felipe Perrone, mentre que el Terrassa ha incorporat l’internacional Iñaki Aguilar.

La resta de partits de la primera jornada, pel que fa als equips barcelonins, enfrontaran el CN Catalunya amb el CN Barcelona (primer derbi de l’any), el CE Mediterrani contra el Waterpolo Navarra i l’AR Concepción i el CN Sant Andreu.

Cal destacar que el CN Montjuïc, que la temporada passada jugava a Divisió d’Honor i va quedar últim, acabarà jugant a la Tercera Divisió.

En Divisió d’Honor femenina, el CE Mediterrani de Pepe Alcázar viatjarà a Navarra per debutar davant el WP 98 02 i el CN Sant Andreu s’enfrontarà a les segones classificades la temporada passada, el CN Mataró.

Enguany, les lligues començaran el 19 d’octubre i un cop acabada la fase regular es disputaran els play-off, que només jugaran els quatre primers classificats de cada grup.