El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha acabat la primera volta de la Divisió d’Honor de waterpolo després d’imposar-se al Club Natació Terrassa per 13 a 7. Els egarencs són els segons classificats a la lliga per darrera dels mariners.

Amb el mal regust del Recco

L’Atlètic-Barceloneta ha volgut acabar l’any amb un bon regust de boca després de la derrota davant el Pro Recco a la Champions. El Terrassa era un rival difícil. Bona mostra ha estat que el primer quart ha acabat amb un ajustat 2 a 1.  Però al segon quart, l’Atlètic-Barceloneta ha sortit a obrir forat i ho ha fet. Al descans, els mariners ja guanyaven per 7 a 3. Aquesta diferència de 4 gols s’ha ampliat al tercer període amb un parcial de 3 a 1 i l’Atlètic-Barceloneta afrontava l’últim quart amb la tranquil·litat que dona tenir un marcador de 10 a 4. La diferència de sis gols s’ha mantingut fins al final del partit amb el 13 a 7 definitiu.

La fitxa del partit

CN Atlètic-Barceloneta: Dani López Pinedo, Martin Famera (1), Alvaro Granados (2), Alberto Munarriz (1), Josip Vrlic, Marc Larumbe (1), Sergi Prieto, Fran Fernández, Roger Tahull (5), Felipe Perrone, Blai Mallarach (3), Alex Bustos i Miki Linares. Entrenador: Chus Martín.

CN Terrassa: Iñaki Aguilar, Bernat Sanahuja (1), Sergi Mora (1), Ricard Alarcón (1), Oscar Aguilar, Alex de la Fuente (2), Francesc Sánchez, Marc Salvador (2), Alberto Barroso, Ivan Gallego. Oriol Rodrgíguez, Agustí Pericas i Biel Segura. Entrenador: Dídac Cobacho.