El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha guanyat el partit de l’onzena jornada de la Champions de waterpolo contra l’Olympiacos per 9 a 5 en un partit que ha dominat des de l’inici. Amb aquesta victòria l’equip d’Elvis Fatovic fa un pas de gegant per estar a la final a vuit.

L’Atlètic-Barceloneta mana durant tot el partit

El partit amb començat molt bé per als cenebistes i s’han situat amb un 2 a 0 favorable. Els protagonistes d’aquest primer quart han estat els porters de tots dos conjunts. Abans de finalitzar els vuit minuts de joc, l’Olympiacos ha retallat distància i ha deixat el resultat de 2 a 1. El segon període també ha estat per a l’Atlètic-Barceloneta amb un parcial de 3 a 2 amb dos gols de Marc Larumbe, que ha deixat el 5 a 3 al descans del partit. El millor del conjunt grec fins al moment ha estat Filip Filipovic. El tercer quart ha estat totalment per a l’equip entrenat per Elvis Fatovic, que ha fet dos gols més, i el porter Unai Aguirre ha deixat la porteria a zero en aquest període. En el darrer quart del partit els cenebistes han buscat aconseguir una diferència de cinc gols per tenir el goal average amb els grecs al seu favor. Hi han estat molt a prop però no ho han aconseguit: el resultat final ha estat de 9 a 5 per a l’Atlètic-Barceloneta. Els màxims golejadors dels barcelonins han estat Marc Larumbe i Alberto Munarriz, tots dos amb dos gols. Els mariners han fet un pas de gegant per poder disputar la final a vuit de la Champions de waterpolo.