L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat amb comoditat el Sant Andreu per 17 a 8 i, per tant, jugarà la final de la Copa del Rei. Els mariners han estat superiors, sobretot, a partir del segon quart.

L’Atlètic-Barceloneta, molt superior

Primer quart amb molta eficàcia golejadora. Els atacs s’han imposat clarament a les defenses i el mariners han començat a marcar distàncies. Els andreuencs han intentat resistir els atacs del Barceloneta, però els de Chus Martin han anat escapant-se en el marcador. 5 a 3 al final del primer quart. En el segon la diferència cada cop s’ha anat fent més i més gran. Al descans el partit semblava més que decidit 9 a 5.

El Sant Andreu ho intenta, però no pot

A la segona part, l’Atlètic-Barceloneta ha seguit com una piconadora. El Sant Andreu ho ha intentat tot, però mai no ha pogut aturar l’allau ofensiva dels de Chus Martin. Al final el 17 a 8 demostra la superioritat dels mariners, que aquest diumenge intentaran aixecar la vuitena Copa del Rei consecutiva.