L’Atlètic-Barceloneta ja torna a funcionar a ple rendiment. Els mariners han superat el CN Sabadell per 10 a 6 i tornen a sumar de tres en tres després de l’empat amb el Medi de la jornada anterior. Va ser l’únic partit de la Lliga Premaat que van deixar escapar punts aquesta temporada.

Segon quart per emmarcar

Els de Chus Martín han disputat un matx molt coral en el qual els gols han estat molt repartits i en què ha destacat Miki Linares, el millor del partit. L’Atlètic-Barceloneta s’ha emportat el primer quart per 3 a 2 i ha deixat l’enfrontament vist per a sentència al segon gràcies a un parcial espectacular de 4 a 0.

Sense patir en cap moment

Amb el 7 a 2 a l’inici del tercer període, els mariners han vist com els sabadellencs retallaven les distàncies amb un inici de 0 a 2. Alberto Munárriz s’ha encarregat de tallar la reacció amb el 8 a 4. Amb tot decidit, l’últim quart ha deixat el 10 a 6 final. És la segona victòria de la setmana, ja que dimecres van guanyar el Jadran Split a Champions.