L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat al Sabadell per 13 a 6 en el primer partit del play-off de la semifinal pel títol de la Divisió d’Honor. Els mariners, amb aquesta àmplia victòria sobre els vallesans, fan el primer pas cap a la final pel títol de Lliga.

L’Atlètic-Barceloneta comença dominant

Primer quart de domini absolut de l’Atlètic-Barceloneta, amb un parcial de 4 a 0 a favor. Quan només faltaven 45 segons per acabar el primer temps, els vallesans han fet el seu primer gol (4 a 1). En el segon quart, els mariners s’han relaxat i han acabat amb un parcial d’empat a 2, que ha permès als vallesans apropar-se als barcelonins (6 a 3).

Els mariners mantenen a ratlla el Sabadell

Els homes de Chus Martín han començat el tercer temps més endollats, com al primer, i han marcat un altre parcial de 4 a 0 a favor al minut quatre. El Sabadell, per la seva part, només ha estat capaç de fer dos gols i n’ha encaixat un altre dels mariners (11 a 5). En l’últim quart els mariners han relaxat el ritme del matx i s’han encarregat de mantenir el resultat favorable, amb un parcial de 2 a 1 a favor (13 a 6).