L’AtlèticBarceloneta ha guanyat amb molta superioritat un Sant Andreu que s’ha mostrat rebel només els primers minuts. El 16-6 final manté els mariners a la part alta amb 25 punts, mentre que els andreuencs en sumen 18, i continuen a la zona mitja-baixa.

L’Atlètic-Barceloneta no es deixa sorprendre pel Sant Andreu

El bon inici del Sant Andreu només ha mantingut a ratlla uns minuts l’Atlètic-Barceloneta. A partir de l’empat a dos, molt matiner, els visitants no han anotat durant una bona estona. L’Atlètic ha dominat en totes les facetes i s’ha escapat a l’electrònic, fent impossible la remuntada del Sant Andreu, que no ha anotat el tercer gol fins al tercer quart, quan el resultat ja era d’11-3. En els minuts finals, el Sant Andreu ha maquillat el marcador, que ha acabat 16-6.

Després de la derrota entre setmana amb el Pro Recco a la Champions, l’equip d’Elvis Fatovic s’ha reivindicat i el Sant Andreu no ha pogut resistir les embestides marineres.