El CN Atlètic-Barceloneta té totes les paperetes per acabar primer del seu grup després de guanyar a l’Olympiacos per 10 a 5 en un gran partit a la piscina de Sant Sebastià. Un magnífic tercer període dels mariners els ha donat el triomf davant els grec, que arribaven a l’enfrontament com a segons classificats.

Una primera part molt igualada

El primer quart ha començat amb molt encert per part dels porters de tots dos equips. Unai Aguirre i Marko Bijac han fet que en els primers quatre minuts no hi hagi hagut cap gol. Al final, Felipe Perrone ha aconseguit fer l’1 a 0 i obrir el marcador. Un gol inicial que Marton Vamos ha pogut igualar.

El mateix jugador hongarès ha estat l’encarregat d’avançar el conjunt grec a l’inici del segon quart. Un avantatge que el conjunt d’Igor Milanovic no ha pogut mantenir i al descans el marcador assenyalava un ajustat empat a 3 gràcies a un gol de Miguel de Toro abans de la mitja part.

Després del descans, el cop a la taula

La segona part ha començat de la millor manera possible per al conjunt mariner. Un gol d’Alberto Munárriz, un altre de Martin Famera i un tercer de Niko Paul ha fet que l’Atlètic-Barceloneta s’hagi marxat en el marcador amb un còmode 6 a 3.

L’últim quart ha estat una passeig per als jugadors de l’Atlètic-Barceloneta. Tres gols més dels mariners i un de Konstantinos Genidounias han posat un 9 a 4 que al final ha estat un 10 a 5 definitiu.