Radnicki Atlètic-Barceloneta

L‘Atlètic-Barceloneta ha apallissat el Radnicki serbi per 3 a 9 en la novena jornada de la fase de grups de la Champions. La victòria ha arribat per la via ràpida. En el primer quart el partit ha quedat solucionat. Aquest és el quart triomf dels barcelonins, que mantenen vives les opcions de classificar-se per a la final a vuit.

L’Atlètic-Barceloneta soluciona el partit

Els barcelonins han encarrilat i gairebé han sentenciat el partit amb un inici fulgurant. El primer quart ha estat perfecte. Sòlids en defensa i encertats en atac. Això ha fet que el marcador fos de 0 a 7. Granados amb tres dianes, Perrone amb dues i Munárriz i Famera han estat els golejadors. En el segon quart l’encert de cara a porteria de l’Atlètic-Barceloneta no ha estat tan alt i els d’Elvis Fatovic només han pogut fer un gol, gràcies a Larumbe. Això sí, defensivament l’equip ha tornat a ser un mur i el marcador a la mitja part ha estat de 0 a 8.

El Radnicki s’estrena en el marcador

El primer gol del Radnicki ha arribat a mitjans del tercer quart, quan Ukropina ha marcat l’1 a 8. El gol ha estat contestat immediatament pels barcelonins. Pavillard ha signat l’1 a 9. Amb el partit més que solucionat s’ha arribat a l’últim quart, un període intranscendent a causa del marcador. Els serbis han intentat maquillar el resultat, que al final ha estat de 3 a 9.