L’Atlètic-Barceloneta s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya per catorzena vegada després de vèncer per 19-8 al Mediterrani. L’equip de Chus Martín continua sent el clar dominador d’aquesta competició, que ha guanyat de forma ininterrompuda des de l’any 2015. Roger Tahull i Alberto Munárriz, amb cinc i quatre gols respectivament, han estat els principals artífexs del triomf del Barceloneta.

Munárriz i Tahull marquen el camí

El Mediterrani ha començat resistint l’empenta inicial del Barceloneta i ha igualat un 2-0 inicial amb dos gols de Javier Gorria. El resultat s’ha mantingut ajustat durant el primer quart que ha finalitzat amb un resultat de 4-3. No obstant això, l’equip de Chus Martín ha protagonitzat un parcial de 6-2 al segon quart que li ha permès arribar al descans guanyant 10-5, sent liderats per Roger Tahull i Alberto Munárriz amb tres gols cadascun al primer temps.

Festival del Barceloneta a la segona meitat

L’Atlètic-Barceloneta ha sentenciat el partit a la represa amb dos gols més de Roger Tahull. L’efectivitat del Mediterrani ha baixat molt al segon temps, on només ha aconseguit fer dos gols. L’equip de Chus Martín ha culminat el partit amb un parcial de 6-2 al quart període, ampliant així les diferències fins al 19-8 final. Per tant, el Barceloneta es proclama campió de la Supercopa d’Espanya per quart any consecutiu, una competició que ha aixecat 14 vegades.