Partit molt igualat el que han disputat el CN Atlètic-Barceloneta i el Centre Natació Mataró corresponent a la dotzena jornada de la Divisió d’Honor femenina. L’equip de Marc Comas ha perdut per 7 a 8 en un enfrontament que s’ha decidit amb un gol de Clara Cambray. Carla Martín ha estat la màxima anotadora del partit amb tres gols.

Les baixes marquen el partit

El partit entre marineres i maresmenques ha estat marcat per les baixes de tots dos equips. Això sí, aquestes absències no han tret emoció al partit. De fet, els dos primers quarts han estat d’allò més igualats. Els parcials (1-1 i 3-3) han fet que al descans el resultat fos un ajustat 4 a 4.

En el tercer quart, l’equip de Dani Ballart ha aconseguit fer tres gols per un de l’Atlètic-Barceloneta, una diferència que semblava que seria suficient per endur-se el partit cap a Mataró. Però les locals no havien dit l’última paraula. Els gols de Marta Madre i Berta Setó han posat l’empat a set en el marcador quan quedava poc més d’un minut per acabar el partit.

I en aquest moment ha aparegut Clara Cambray, que amb un xut col·locat ha fet el 7 a 8 definitiu. Cal destacar l’actuació de Carla Martín. La jugadora del CNAB ha estat la màxima anotadora del partit amb tres gols.