L’Atlètic-Barcelona ha tornat a la Champions League amb força. Els mariners han superat el Jadran Split per  16 a 12 en partit de la vuitena jornada del grup A en un partit més complicat del que indica el marcador. Aquest triomf, sumat a la derrota de l’Olympiacós a la piscina del Jug Adriatic, permet els de Chus Martín pujar fins a la primera posició de la classificació amb 19 punts. Els mariners tenen els mateixos punts que els grecs però millor gol average.

Un Jadran Split complicat

No ha estat un partit fàcil. El Jadran Split ha començat amb una bona defensa i s’ha arribat a posar 1 a 2 en el marcador, tot i que el conjunt local ha estat capaç de redreçar la situació i ha acabat imposant-se per la mínima al descans (6-5). Michael Bodegas, amb tres gols, ha estat el gran protagonista d’aquests dos primers quarts. Ja havien avançat a la prèvia del partit l’entrenador, Chus Martín i el jugador, Fran Fernández. L’Split ha canviat molt, fins i tot d’entrenador, i ha estat un rival incòmode, no com en el partit de la primera volta, quan els barcelonins van guanyar per un còmode 5 a 13.

Resolució a la segona meitat

La igualtat s’ha mantingut en els dos darrers quarts de l’enfrontament. L’Atlètic-Barceloneta ha arribat a tenir petits avantatges de dos gols de diferència durant el tercer període (7-5, 8-6 i 11-9) però tot ha quedat per definir per als últims vuit minuts, al quals s’ha arribat amb un petit avantatge local (11-10).  En l’últim període els de Chus Martín han acabat per sentenciar un triomf molt complicat. El parcial d’aquest últim quart ha estat de 5 a 2. Álvaro Granados, amb cinc gols i Michael Bodegas, amb quatre, han estat els màxims anotadors del conjunt mariner.