L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat al Waspo98 Hannover per 12 a 8. Els barcelonins han manat sempre en el marcador, però no ha estat fins a l’últim quart que han segellat el triomf. La victòria permet a l’equip de Chus Martín mantenir-se al capdavant de la classificació del grup B.

L’Atlètic-Barceloneta marca el ritme

Els mariners han sortit molt concentrats i han marcat diferències. Encertats en atac i intensos en defensa han aconseguit un parcial de 3 a 0, que al final ha estat clau. Els alemanys, però, han retallat diferències abans d’acabar aquest primer quart. En el segon s’ha mantingut la mateixa dinàmica. L’Atlètic-Barceloneta ha seguit dominant, tot i que aquest cop, els atacs han estat clarament superiors als sistemes defensius. Un parcial de 4 a 3 ha fet que el marcador al descans fos de 7 a 4 favorable als barcelonins.

La sentència arriba en l’últim quart

A la represa, els alemanys han premut l’accelerador i han retallat diferències en el marcador. S’entrava en l’últim i definitiu període amb només dos gols d’avantatge per als de Chus Martín. En aquest últim quart, l’Atlètic-Barceloneta ha tornat a ser superior als alemanys tant en el marcador com en el joc i ha tancat el partit amb un 12 a 8. El màxim golejador de l’enfrontament ha estat el mariner Alberto Munárriz amb tres gols.

Aquest divendres els barcelonins jugaran el quart i últim partit d’aquesta segona fase bombolla de la Champions. El rival serà el Dinamo Tbilisi.