L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la segona victòria en la fase de grups de la Champions després de superar el Vouliagmeni per 7 a 11 a Grècia. Els homes entrenats per Elvis Fatovic són líders del grup A amb un peu i mig a la fase següent.

Els mariners, de menys a més

Els grecs han començat forts i els dos equips han mantingut una bona defensa que, a mesura que avançava el partit, s’ha anat esmicolant. Després d’un primer quart amb igualtat, en el segon, el marcador s’ha animat i els mariners han anat al descans amb victòria per la mínima per 3 a 4. Cada vegada que els barcelonins s’avançaven, el Vouliagmeni retallava distàncies. Aquesta tònica s’ha trencat a la represa amb un bon tercer quart de l’Atlètic-Barceloneta, en què ha assolit un parcial de 5 a 8 i tres gols d’avantatge que li han donat tranquil·litat per a la resta del partit. En el darrer quart els mariners han gestionat la diferència de gols per acabar guanyant el partit amb més comoditat de l’esperada. L’Atlètic-Barceloneta suma la segona victòria a la fase de grups de la Champions després d’imposar-se al Dinamo de Tbilisi per 8 a 14 en la primera jornada.