Victòria de l'Atlètic-Barceloneta davant el Ferencvaros
@lenchampions

L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat clarament a la piscina del Ferencváros per 7 a 17, una victòria que fa que els barcelonins avancin els hongaresos a la classificació i se situïn entre els quatre primers, que són els que accedeixen a la final a vuit de la Champions League.

L’Atlètic-Barceloneta, molt encertat de cara a porteria

Els barcelonins han sortit molt intensos i ràpidament han començat a marcar diferències gràcies a un gran encert en atac. Granados i Larumbe amb dues dianes cadascun i Munarriz, Del Toro i Famera han estat els golejadors del primer quart, que ha acabat amb 3 a 7. En el segon els mariners no han aixecat el peu de l’accelerador i ha seguit l’avantatge. A la mitja part el partit estava molt ben encarrilat amb el 5 a 12 que hi havia a l’electrònic.

Victòria molt important

En el tercer quart ha continuat el domini de l’Atlètic-Barceloneta, això sí, cada vegada ha anat perdent efectivitat de cara a porteria, però això no ha impedit a l’equip barceloní endur-se aquest període per un marcador d’1 a 3. L’últim quart ha estat de tràmit, ja que el partit estava més que decidit. El parcial d’1 a 2 ha fet que el partit acabés amb 7 a 17. El màxim golejador dels barcelonins ha estat Álvaro Granados amb cinc gols.