El CN Atlètic-Barceloneta no podrà optar a la medalla d’or del Campionat d’Espanya de waterpolo juvenil femení després de caure en semifinals davant el CN Mataró per 12 a 9. Les mataronines s’enfrontaran al Boadilla a la final.

Un mal inici condemna l’equip mariner

L’Atlètic-Barceloneta era conscient de la teòrica superioritat del Mataró abans del partit. I, possiblement per aquesta raó, el conjunt de Marc Comas ha sortit amb nervis. Una situació que ha aprofitat el conjunt maresmenc per acabar el primer quart amb un contundent 7 a 1. El segon període ha estat el més igualat. Un parcial d’empat a 2 ha deixat el marcador amb 9 a 3 per a l’equip d’Elena Padilla just abans del descans.

L’aturada de la mitja part ha anat molt bé a l’Atlètic-Barceloneta. El conjunt de Marc Comas, amb algunes jugadores del primer equip en edat juvenil i jugadores cadets, ha reaccionat. El tercer període ha acabat amb 11 a 6. L’últim quart, i amb un parcial de 1 a 3 per a les amfitriones del campionat, ha acabat amb el definitiu 12 a 9.