L’Atlètic-Barceloneta, ja classificat per a la final a vuit després de guanyar el Dinamo en la jornada anterior, ha superat l’Estrella Roja per 14 a 3 en la penúltima jornada de la fase de grups de la Champions. Els de Chus Martín són segons de grup quan queda només una jornada per acabar.

Primera part d’anada i tornada

El primer quart ha estat dominat pels mariners. Amb una forta defensa els catalans han aconseguit imposar-se per 2 gols a 0. Els serbis han sabut reaccionar i empatar el partit en el segon període, però l’Atlètic-Barceloneta, quan faltava menys d’un minut per al final del quart, ha marcat tres gols, que han situat el marcador en 5 a 2 a favor dels mariners en el descans.

El tercer quart ha estat la sentència

Els de Chus Martín han volgut sentenciar el partit des de l’inici del tercer quart i han transformat dos gols ràpidament, que han donat una avantatge de cinc per al Barceloneta. Els catalans en volien més, i en els últims tres minuts del període han aconseguit tres gols per incrementar encara més la diferència. Per la seva banda els serbis únicament han pogut aconseguir un gol en el tercer quart, gràcies a una gran actuació del porter català Daniel López Pinedo. El tercer quart ha acabat amb 10 a 3 a favor dels mariners. En l’últim període els catalans han seguit mostrant la seva superioritat i, ja amb un partit sentenciat, han transformat quatre gols que han deixat un resultat final de 14 a 3 per als de la Barceloneta.