El CN Atlètic-Barceloneta ha empatat a 12 gols en el partit de la setena jornada de la Champions de waterpolo que ha disputat a la piscina de Sant Sebastià contra el Novi Belgrad.

L’Atlètic-Barceloneta es manté viu

El matx ha començat molt igualat i amb les defenses molt intenses per part dels dos equips. No ha estat fins al minut 7 que Drasko Gogov, del Belgrad, ha fet el primer gol del partit. L’empat ha arribat en el segon quart del penal que ha transformat Felipe Perrone. En aquest període, el segon, s’han vist nou gols. El Belgrad ha seguit per davant en el marcador amb gols de Djordje Vuvinic i Angelos Vlachopoulos, aquest últim amb dos gols, que han estat contrarestats per Alberto Munarriz i Álvaro Granados amb dos gols cadascun, que han situat el Barceloneta per primer cop per davant en el marcador. Strahinja Rasovic han deixat l’empat a cinc al descans.

Els mariners intenten marxar en el marcador

En el tercer període s’ha situat per davant de nou el conjunt serbi amb un gol de Dusan Mandic. En aquest quart s’ha mantingut la igualtat entre els dos equips. Fran Fernández ha tornat l’empat però de penal Strahinja Rasovic l’ha desfet. En la jugada següent, Oscar Asensio ha empatat de nou (7-7), i Asensio amb el seu segon gol ha situat el Barceloneta per davant. En el darrer quart, Miguel del Toro i Álvaro Granados han situat el conjunt d’Elvis Fatovic tres gols per sobre en el marcador. Dusan Mandic ha fet el vuitè del Belgrad i Álvaro Granados de penal ha fet l’onzè dels mariners. Un parcial de 0 a 2 amb gols de Mandic i Rasovic ha deixat l’11 a 10. Álvaro Granados ha fet el seu cinquè gol del partit (12-10), mentre que Strahinja Rasovic amb dos gols ha situat l’empat a 12 gols, a 27 segons per acabar el partit. L’Atlètic-Barceloneta no ha estat capaç de marcar en els segons finals i ha deixat l’empat final a 12 gols.