L’Atlètic-Barceloneta disputarà la dotzena jornada de la Champions League i rebrà dissabte, 13 d’abril, la visita de Dinamo de Moscou (Piscina de Sant Sebastià, 12.30 h). Els russos estan a set punts dels catalans i ocupen la cinquena posició del grup A, darrere del FTC Telekom Budapest, quart a la classificació, a només tres punts dels barcelonins.

Amb la victòria, matemàticament classificats

Després d’una mala ratxa en les sortides de Champions -dues derrotes consecutives contra Brescia, segon classificat, i Pro Recco, líder del grup A-, els homes de Chus Martín van aconseguir una treballada victòria contra el Ferencváros italià (8-5) i volen continuar amb aquesta dinàmica positiva guanyant a casa contra un Dinamo de Moscou que encara el matx en el seu millor estat de forma, tres victòries consecutives, una de mèrit 10-6 contra el Brescia, segon classificat del grup.

La distància en la classificació entre els mariners i els russos, que són el primer equip que no és classificaria per a la final a vuit, és de set punts, per tant, si els catalans guanyessin s’hi classificarien automàticament, ja que falten tres partits (nou punts) i estarien a 10 punts del Dinamo, que no dependria de si mateix per passar a la ronda següent.

Atlètic-Barceloneta

La calma

Una victòria davant dels moscovites serviria per fer descansar els jugadors claus de l’equip de cara a les dues jornades següents, contra l’Estrella Roja i l’Eger, que es convertirien en un tràmit de preparació de la final de la Champions. Tot i això, els barcelonins continuaran lluitant per intentar quedar segons de grup.