L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat el primer partit de la fase de grups de la Champions. Els barcelonins s’han imposat amb comoditat al Jadran Split croat per 11 a 6. En la segona jornada els mariners visitaran la piscina del Brescia.

Marc Larumbe i la defensa, determinants

Els barcelonins han obert el marcador, però no han aconseguir fer forat en el primer quart. La igualtat ha estat màxima i el primer període ha acabat amb un resultat de 3 a 2. En el segon quart dos gols consecutius de Marc Larumbe, que ja havia marcat el tercer, han col·locat el 5 a 2. El porter Unai Aguirre també ha contribuït amb diverses aturades de mèrit que els mariners s’escapassin en el marcador. Al final, dos gols més, d’Àlvaro García i Marc Larumbe, han col·locat el 7 a 2 a la mitja part.

Els barcelonins no donen opció

La pausa ha anat bé als croats que han començat la segona part amb dos gols consecutius que han col·locat el 7 a 4, però un gol de Miguel de Toro ha tornat les coses a lloc. Al final d’aquest tercer quart el partit estava encarrilat amb el 9 a 5. Amb la victòria dels a la butxaca el partit ha baixat la intensitat i en aquest últim quart només s’han vist tres gol per deixar el marcador amb l’11 a 6 final.