L’Atlètic -Barceloneta ha guanyat la Copa del Rei de waterpolo després d’imposar-se en la final de Mataró al CE Mediterrani per 12 a 2. Els homes entrenats per Chus Martin sumen set títols de Copa del Rei consecutius.

Sense sorpreses

L’equip mariner era el favorit per endur-se el títol i el Medi, que va aconseguir una classificació històrica, depenia que el seu rival no tingués el dia per aprofitar l’oportunitat. No ha estat així. La bona defensa de l’Atlètic-Barceloneta ha deixat als homes entrenats per Jahzeel Martínez sense anotar cap gol en tota la primera part. Un parcial de 6 a 0 abans del descans ha sentenciat el partit. En la segona part, el domini mariner ha continuat i el Medi ha pogut perforar la porteria rival en dues ocasions.