El CN Atlètic-Barceloneta s’ha imposat per un clar 16 a 5 al R. Canoe en el partit ajornat de la quarta jornada de la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Alvaro Granados i Roger Tahull, amb quatre gols cadascun, han estat els màxims golejadors. Marc Larumbe ha estat nomenat millor jugador del partit.

Partit sentenciat abans del descans

L’Atlètic-Barceloneta, que tornava a jugar un partit després de la derrota contra el Jug Dubrovnik a la Champions, ha sortit amb la intenció de sentenciar el partit ben aviat. I ho ha fet al primer quart, els mariners ja guanyaven per 4 a 0. Un marcador que s’ha ampliat fins al 7 a 0 abans de la mitja part.

A la segona part, més del mateix

A la segona part, els de Chus Martín, que ha donat descans a homes importants com Fran Fernández, Felipe Perrone, Milan Aleksic i Dani López Pinedo, no han afluixat. El Canoe, que ha tardat més de 16 minuts en fer el primer gol, no ha pogut parar l’allau de gols dels locals.

Només a l’últim quart, i gràcies a un parcial de 4 a 4, l’equip de Mario García ha pogut deixar el marcador en el 16 a 5 final.