Dani López Pinedo, porter CN Atlètic-Barceloneta
Deepbluemedia/Aniko Kovacs

L‘Atlètic-Barceloneta ha guanyat el Brescia per 6 a 8 i, per tant, suma la tercera victòria en tres partits en la primera fase de la Champions. El treball defensiu del mariners en el segon i tercer quart ha estat clau en la victòria dels barcelonins.

De menys a més

Els mariners han patit, i força, el primer quart. Els ha costat molt superar la defensa italiana i només han pogut marcar un gol. En canvi, el Brescia ha superat el sistema defensiu dels barcelonins i el quart ha acabat amb 2 a 1. En el segon període els de Chus Martín han aconseguit canviar la dinàmica. Han millorat de cara a porteria i han ajustat la defensa, fet que els ha permès guanyar aquest quart i capgirar el marcador a la mitja part. El resultat ha estat de 3 a 4.

La defensa, clau

A la represa l’Atlètic-Barceloneta ha continuat fent passes endavant. Dani López Pinedo, ajudat per la defensa dels seus companys, ha aconseguit tancar amb pany i forrellat la porteria barcelonista i el parcial a acabat amb un 0 a 2, que encarrilava la victòria. En l’últim i definitiu quart els italians ho han intentat tot per guanyar el partit. De fet, han guanyat el període per 3 a 2, però l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit mantenir l’avantatge per acabar imposant-se per 6 a 8.

“Hem fet una fase amb un gran waterpolo. Estic molt satisfet de tots els components de l’equip .”