L’Atlètic-Barceloneta ha superat al Barcelona per 4 a 9 en el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de waterpolo. Amb aquest resultat els mariners se situen líders amb 15 punts, mentre que el Barcelona es queda amb 12 punts, els mateixos que Terrassa i Mediterrani.

L’Atlètic-Barceloneta supera el Barcelona en els darrers quarts

El primer quart ha estat força igualat i només s’ha pogut veure un gol, que ha fet el Club Natació Barcelona. Però els mariners han reaccionat al segon quart capgirant el marcador i han deixat un 2 a 3 al descans del matx. En el tercer quart, l’equip de Chus Martín ha sentenciat amb un parcial de 1 a 4 que ha deixat el 3 a 7 en el marcador. En el darrer quart, el Barceloneta ha mantingut l’intensitat de joc fins el definitiu 4 a 9 que ha donat els tres punts als mariners. Amb aquesta victòria l’Atlètic-Barceloneta se situa líder en solitari a la lliga amb 15 punts, mentre que el Barcelona és quart amb 12 punts, els mateixos que Terrassa i Mediterrani, que són segons i tercers respectivament.