Atlètic-Barceloneta, ascens Primera Nacional

L’Atlètic-Barceloneta ja pot presumir de tenir un  equip femení de waterpolo a la categoria nacional. El conjunt mariner ha aconseguit l’ascens a la Primera Nacional femenina de watepolo després d’imposar-se al Bidasoa per 4 a 17.

Un inici fulgurant cap a l’ascens

Feia setmanes que les jugadors del CN Atlètic-Barceloneta tenien al cap el partit de play-off d’ascens a Primera Nacional. I ben aviat s’ha pogut comprovar. La sortida del conjunt entrenat per Rafa Calopa ha estat fulminant. Un parcial d’1 a 4, amb dos gols de Carlota Serrano i una de Laia Terol i Marta Samper, han fet que el primer quart ja fos per a les marineres.

A la prèvia del partit, el tècnic ja havia avisat que el preocupava com sortirien les seves jugadores, però han demostrat que, el canell, el tenien a punt. El segon quart ha estat un passeig triomfal de les de la Barceloneta. Parcial d’1 a 8 i, al descans l’Atlètic-Barceloneta, guanyava per un 2 a 12 contundent.

A la segona part, a gaudir del joc

Amb el partit gairebé decidit, l’Atlètic-Barceloneta ha gaudit de jugar els dos últims períodes. Els parcials que hi ha hagut, 1 a 3 i 1 a 2, en són una bona mostra. Ha estat el moment en què Nerea Martín, màxima anotadora del partit amb cinc gols, ha aprofitat per fer dues dianes més, que li han permès acabar com la màxima anotadora del seu equip. Al darrere d’ella, Carlota Serrano n’ha aconseguit quatre.

Amb l’ascens a la butxaca, l’Atlètic-Barceloneta tindrà menys d’un mes per preparar el debut a la Primera Nacional de waterpolo . Allà es trobarà amb l’altre equip barceloní que juga en aquesta categoria, la Unió Esportiva d’Horta.

Un somni fet realitat

L’ascens del Club Natació Atlètic-Barceloneta a una categoria nacional femenina podria fer certa la dita d’un somni fet realitat. Quan l’any 2013, el club va decidir recuperar una secció que ja havia tingut, l’objectiu era arribar fins on ho han aconseguit. Però el somni també té bona part de feina al darrere. Durant set anys, la directiva marinera ha donat el màxim suport a una secció que ja pot dir que és de Primera.