L’Atlètic-Barceloneta s’ha imposat al Club Natació Sant Andreu per 17 a 9 en la sisena jornada de la Divisió d’honor de waterpolo masculí. El millor jugador del partit i màxim anotador del mateix ha estat Álvaro Granados de l’Atlètic-Barceloneta.

Un inici fulgurant

L’equip de Chus Martín ha estat superior als andreuencs, sobretot a la primera part i amb un parcial de 6 a 1 en el primer quart ja ha encarrilat el partit. El segon quart no ha canviat gairebé les coses, els mariners han continuat perforant la porteria de Joao Coimbra han marxat al descans amb un resultat 13 a 4.

Chus Martín, entrenador CN Atlètic-Barceloneta

El tercer període ha estat el més igualat i ha acabat amb un parcial de 3 a 1 i un 16 a 5 en el marcador, resultat amb el qual s’ha entrat a l’últim quart. En aquests últims vuit minuts, el Sant Andreu ha pogut maquillar el marcador i gràcies a un parcial de 1 a 4, ha deixat el resultat final amb el 17 a 9 a l’electrònic.  Un parcial, aquest 1 a 4, que ha provocat la crítica de Chus Martín cap els seus jugadors més joves.