L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la permanència la temporada de la seva estrena a la Divisió d’Honor. El conjunt de la piscina de Sant Sebastià va aconseguir l’ascens a la màxima categoria després de només una temporada a Primera Nacional, i se sumava als altres tres equips barcelonins de la Divisió d’Honor (Mediterrani, Sant Andreu i Catalunya). Cal recordar que la secció ha passat d’estar a l’última categoria a competir amb els grans del waterpolo femení en només set anys.

Un equip jove que s’estrena a la màxima categoria

Amb dos partits encara per jugar, l’Atlètic-Barceloneta pot estar satisfet amb la feina feta. Van començar la temporada amb una victòria, encara que després van encadenar vuit jornades sense guanyar. De totes maneres, gairebé sempre han aconseguit sumar punts contra els equips de la part baixa de la classificació.

Per a la temporada vinent, com diu l’entrenador Marc Comas, l’equip ha de treballar per consolidar-se amb les jugadores joves.

Victòria contra el CN Sant Feliu, un rival directe

L’Atlètic-Barceloneta ha començat avançant-se en el marcador amb un doblet de Carla Martín. El Sant Feliu ha aconseguit empatar, però al final del primer quart Berta Setó ha tornat a posar l’equip mariner per davant. Els entrenadors de tots dos conjunts han estat molt intensos i han donat moltes indicacions a les jugadores tota l’estona. El segon quart ha servit a les locals per consolidar el resultat. Abans de marxar al descans, les de la piscina de Sant Sebastià han fet tres gols seguits. El marcador era de 7 a 3.

Durant la segona part, l’Atlètic-Barceloneta encara ha estat una mica més superior que les rivals, però el Sant Feliu ha anotat primer. El tercer quart ha estat bastant tens, sobretot per l’agressivitat de tots dos conjunts, que eren conscients de la importància del partit. Abans de l’últim quart, les locals guanyaven de quatre (10 a 6). En els últims vuit minuts s’ha mantingut la intensitat i les barcelonines s’han endut la victòria per 12 a 8.