El Sant Andreu ha superat l’Ascó en la primera victòria del conjunt quadribarrat fora de casa. L’equip dirigit per David Almazán… ha superat els de la Ribera d’Ebre per 0 a 3. Els gols els han marcat Argilaga, Fassani i Priore.

El Sant Andreu sentencia a la primera part

El conjunt andreuenc, ha començat el partit molt bé gràcies a un gol matiner. Després d’un xut d’Argilaga, un defensa de l’Ascó l’ha desviat i els quadribarrats s’han avanát en el marcador. Era el minut 12. Set minuts després, Fassani ha fet el 0 a 2.

L’Ascó, amb 10 jugadors, no pot reaccionar

L’Ascó s’ha quedat amb 10 jugadors en el minut 34 per doble targeta groga de Pol Benito. El conjunt local no ha tingut opcions de reaccionar i el Sant Andreu ha tingut opcions per ampliar el marcador, sobretot gràcies a Albertito. Finalment Gastón Priore ha fet el 0 a 3 definitiu en el temps de descompte. El triomf que el permet fer un salt qualitatiu a la classificació.