Paula Badosa

Paula Badosa segueix creixent com a tenista i escalant posicions al rànquing mundial de la WTA. La jugadora del Reial Club Tenis Barcelona s’ha convertit, després de la disputat del torneig WTA 500 de Dubai, en la quarta millor tenista del món.

Paula Badosa no para de créixer

La competició, que s’ha dipustat del 14 al 19 de febrer, ha tingut les baixes de l’estoniana Annet Kontaveit, la grega Maria Sakkari i la txeca Karolína Plísková. Això ha provocat, que tot i l’eliminació de Badosa en la primera eliminatòria davant la romanesa Elena-Grabiel Ruse, la tenista catalana s’hagi situat en la quarta posició del rànquing mundial de tenistes. És la millor posició de la jugadora del Tenis Barcelona de tota la seva carrera. Per davant seu només queden les jugadores Barbora Krejcikova (Txèquia), Aryna Sabalenka (Bielorússia) i Ashleigh Bart (Austràlia), tercera, segona i primera, respectivament.

Badosa ha donat un salt endavant increïble en la seva carrera tenística l’últim any. Va començar el 2021 ocupant la posició número 70 del rànquing mundial i 55 setmanes després s’ha col·locat en la quarta posició. En aquest temps la catalana, de 24 anys, ha guanyat els torneigs de Belgrad i Indian Wells i després també el WTA Sidney. A l’Open d’Austràlia d’aquest 2022 va perdre als vuitens de final davant la nord-americana Madison Keys, però tot i la derrota va escalar fins a la cinquena posició del rànquing mundial.