L'Horta és ara mateix el quart classificat i té al davant el Masnou, a quatre punts, i la Jonquera, a un. Els dos equips s'enfrontaran entre ells, mentre que els homes d'Archi se les hauran contra el Guíxols, que no s'hi juga res. JORDI ARGILÉS, "ARCHI", entrenador de la UA Horta "Plantegem el partit de Guíxols a guanyar, no tenim més marge d'error, anar per als tres punts en els dos darrers partits i esperar que els rivals més directes fallin i estar al més amunt possible pel que pugui passar." Al grup segon, el Tecnofutbol i el Sants viuran un derbi dramàtic diumenge a les 12 a la Meridiana. Els locals ocupen el primer lloc de la zona de descens, amb 33 punts, però empatats amb el Torreforta i el Cervera. El Sants és un punt per sota. FERNANDO NAVARRO, "PICOLO", entrenador de la UE Sants "Nosotros sabemos que tenemos que ganar los dos partidos que nos quedan para salvarnos y tenemos que ir como es, como una final. Está claro que el Sants es mejor equipo que el Tecnofutbol y el que después nos toca, que es El Morell, pues claro, somos mejor equipo que ellos y tenemos que ganar, si superamos esto el Sants se salvará." RICARDO MENDOZA, entrenador del CE Tecnofutbol "Si ganamos los dos estamos salvados, o sea que depende de nosotros, eso te da una tranquilidad." L'últim representant barceloní de la Primera Catalana és el Martinenc, que ha lluitat tota la temporada per estar al play-off, però que ja no s'hi juga res. És quart i jugarà contra el líder, l'Ascó, que ja és equip de Tercera.

L’Horta és ara mateix el quart classificat i té al davant el Masnou, a quatre punts, i la Jonquera, a un. Tots dos equips s’enfrontaran entre ells, mentre que els homes d’Archi se les  hauran contra el Guíxols, que no s’hi juga res.

Al grup segon, el Tecnofutbol i el Sants viuran un derbi dramàtic diumenge a les 12 a la Meridiana. Els locals ocupen el primer lloc de la zona de descens, amb 33 punts, però empatats amb el Torreforta i el Cervera. El Sants és un punt per sota.

L’últim representant barceloní de la Primera Catalana és el Martinenc, que ha lluitat tota la temporada per estar al play-off, però que ja no s’hi juga res. És quart i jugarà contra el líder, l’Ascó, que ja és equip de Tercera.