Aquest dilluns s’ha celebrat el sorteig de la Copa del Rei de bàsquet, amb un cartell de 8 equips participants, que,amb la darrera incorporació del Lenovo Tenerife, ja estan llestos per disputar la competició, que se celebrarà a Granada del 17 al 20 de febrer del 2022.

Reial Madrid, FC Barcelona, València Basket i Joventut de Badalona parteixen com a caps de sèrie, per tant, han format part del bombo 1. La resta d’equips -BAXI Manresa, UCAM Múrcia, Río Breogan i Lenovo Tenerife– han integrat el bombo 2.

Els quarts de final aparellen el Barça amb el BAXI Manresa, el duel estrella

@ACBCOM

Els quarts de final del sorteig de la Copa del Rei han aparellat el Joventut de Badalona amb el Lenovo Tenerife el dijous 17 de febrer, a les 18.30h; el Reial Madrid, amb el Río Breogan de Lugo a l’eliminatòria A del dijous 17 de febrer, a les 21.30h; el València Basket, amb l’UCAM Múrcia en l’eliminatòria C del divendres 18 de febrer, a les 18.30 h, i el Barça amb el BAXI Manresa el mateix divendres 18 de febrer, a les 21.30 h.

El Barça-BAXI Manresa serà un dels duels més interessants dels quarts de final de la Copa del Rei. El Manresa està fent una gran temporada i fa tres setmanes va guanyar al Palau Blaugrana. Qui surti vencedor d’aquest matx s’enfrontarà a la semifinal contra el València o l’UCAM Múrcia.