Antomi Ramos i Eva Fernández són dos jugadors de màxim nivell de tenis platja i aquest cap de setmana estan disputant la 12a edició del Ciutat de Barcelona de Tennis Platja.

Antomi Ramos i Eva Fernández, jugadors “top”

El tenis platja és un esport emergent i cada any són més els que el practiquen. Itàlia ha estat una de les potències dominants d’aquest esport durant molts anys, però hi ha altres països que se li estan apropant. Un és Espanya, que comença a treure el cap en els rànquings amb jugadors consolidats com Antomi Ramos, i joves promeses de 18 anys, com Eva Fernández. Ramos va ser durant uns dies número 1 del món i vol tornar a recuperar la posició més alta del rànquing, mentre que Eva Fernández, ocupa el número 28 del rànquing, però té clar que vol pujar de mica en mica al “top 10”.

L’Antomi i l’Eva creuen que d’aquí a poc temps el tenis platja espanyol igualarà i fins i tot superarà el tenis italià. De moment no és un esport olímpic, però tant Ramos com Fernández esperen que d’aquí a poc això canviï i es pugui anar a uns Jocs Olímpics.