Ansu Fati continua demostrant que és un futbolista d’una qualitat superlativa. El 10 del Barça va ser l’heroi blaugrana en el triomf contra el València, després d’empatar el matx i provocar el penal del segon gol. Ansu, que ha estat lesionat durant gairebé un any, suma ja dos gols des de la seva reaparició als terrenys de joc. Unes xifres de voracitat i efectivitat golejadora que fan que Ansu Fati hagi superat ja els registres golejadors de Leo Messi en els seus inicis.

Ansu Fati, més gols que Messi en 2.000 minuts

Amb les dues dianes d’aquesta temporada, Ansu Fati supera Leo Messi en registres golejadors després de jugar 2.000 minuts amb la samarreta del Barça. Ansu Fati en suma un total de 15, i Messi va arribar a fer-ne 11. Com a dada curiosa, també destaca que als 20 anys i 251 dies, Messi acumulava vuit gols amb el primer equip del Barça, mentre que Ansu Fati ja n’ha celebrat 15.

Ansu Fati ja es va confirmar com el millor golejador de la història del Barça abans de fer els 19 anys, amb 13 dianes, per davant de Bojan Krkic, autor de 12 gols, i de Messi, que n’havia fet set.