El derbi entre l’Europa i el Sant Andreu ha deixat un munt d’imatges d’allò més interessants abans, durant i després del partit. Els escapulats s’han endut el derbi amb un 3 a 0 contundent, però hi ha hagut molta teca més enllà dels gols.

L’Europa guanya el Sant Andreu en un derbi vibrant i referma el lideratge
Recupera el millor resum, les entrevistes als entrenadors o el partit sencer.

El derbi de la cordialitat

El derbi entre escapulats i andreuencs ha estat marcat per la bona sintonia entre tots dos conjunts. De fet, abans d’escalfar, els jugadors d’un equip i l’altre ha demostrat tenir-se molt de respecte. La cordialitat s’ha mantingut a la gespa durant gairebé tot el partit, només trencada per alguna petita picabaralla sense incidència.

Canapès i llaunes de beguda

Una de les imatges del partit l’hem vista a la mitja part, al refrigeri entre les dues directives. Algú havia deixat el canapè de la vergonya a una safata, fins que una mà coneguda ha decidit agafar-lo. L’altra imatge ha estat quan alguns seguidors del Sant Andreu han llençat encenedors i llaunes buides a la gespa. L’àrbitre ha hagut d’aturar el joc i avisar el delegat que avisés que paressin per megafonia. Albertito ha demanat calma als seus aficionats i Marc Vito, que els tenia al darrere, s’ha encarregat de netejar la seva àrea.