Laporta i Tebas

El Futbol Club Barcelona ha posat a disposició de tots els socis i aficionats de l’entitat la carta que va remetre conjuntament amb el Reial Madrid i l’Athletic Club a tots el membres de la Lliga i al president de la Federació Espanyol de Futbol.

El Barça presenta una alternativa

El Barça ha volgut fer pública la carta que han enviat conjuntament amb el Madrid i l’Athletic Club a la resta de clubs de Primera i Segona Divisió per explicar la seva proposta alternativa a CVC. En la carta, els tres clubs plantegen un sistema alternatiu amb el nom Projecte Sostenible, que pretén un finançament racional i sostenible per als clubs. Es tracta d’una contraproposta a la que està a punt de tancar La Lliga amb la resta de clubs el proper 10 de desembre en assemblea. Segons el que proposen Barça, Madrid i Athletic Club, els clubs de la Lliga i de la Primera RFEF podrien accedir als mateixos diners que ofereix Javier Tebas, però amb millors condicions. 

La Lliga respon al Barça

La Lliga ha respost al Barça, el Madrid i l’Athletic Club, també amb una carta. L’entitat presidida per Tebas ha remarcat que la carta que han rebut els clubs no és vinculant i que la proposta d’alternativa és de compliment impossible per a diversos clubs però sobretot el Barça per la seva situació econòmica.

La carta enviada pel Barça, el Madrid i l’Athletic Club