Els alemanys Manuel Zoerlein, en categoria masculina, i Manuela Schmohl, en femenina, s’han proclamat campions del món de la final d’alpí d’eslàlom paral·lel dels World Roller Games.

L’eslàlom paral·lel és una de les proves més emocionants d’aquests World Roller Games. Dos participants s’enfronten cara a cara en un traçat exactament igual per a tots dos. La distància entre portes és la mateixa i les condicions, també. Els patinadors es classifiquen per a la final després de disputar dues mànegues. Primer corrent pel circuit de la dreta i després pel de l’esquerre, d’aquesta manera els patinadors tenen les mateixes possibilitats i opcions. Qui aconsegueix el millor temps sumant les dues mànegues segueix endavant.

Domini alemany a les dues categories

En categoria masculina, el guanyador d’aquesta disciplina ha estat l’alemany Manuel Zoerlein. La plata se l’ha adjudicat el letó Miks Zvejnieks, i finalment s’ha penjat el bronze l’alemany Sven Ortel.

En canvi, en categoria femenina, el domini alemany ha estat el gran protagonista, ja que des de quarts de final només hi havien patinadores alemanyes. De totes elles, s’ha proclamat campiona del món d’alpí eslàlom paral·lel Manuela Schmohl, que ja va guanyar l’or en la categoria d’eslàlom gegant, seguida de Claudia Wittmann, i ha completat el podi Ann-Krystina Wanzke.

La final completa