Almeria - Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha empatat amb l’Almeria (1-1) i s’allunya encara més al capdavant de la classificació. Amb el repartiment de punts, els blanc-i-blaus deixen els andalusos en la tercera posició amb 10 punts de distància. Raúl de Tomás, que ha fallat un penal, ha estat el golejador dels de Vicente Moreno.

Almeria i Espanyol fan molt poc a la primera part

L’Almeria ha sortit a buscar el gol en els primers minuts. El conjunt andalús, molt necessitat de punts per tenir opcions d’ascens, ha gaudit d’una primera oportunitat amb un xut d’Aketxe que Cabrera ha desviat des de terra. L’Espanyol, per la seva banda, no ha gaudit de cap ocasió clara en la primera mitja hora. En canvi, els de Vicente Moreno han estat molt encertats en defensa i això els ha permès deixar la porteria a zero en 17 partits.

Ha estat una primera part amb poques ocasions de gol i en què l’acció més destacada ha estat una pilotada d’Embarba que ha impactat al cap d’Akieme, sense conseqüències. Abans del descans, l’equip de Vicente Moreno ha reclamat unes mans de Morlanes que ni l’àrbitre ni el VAR les han considerades com a penal.

Els gols, a la segona part

Amb l’empat a 0 s’ha iniciat la segona part. I poc han tardat a arribar els gols. Als cinc minuts de la represa una pilota filtrada a l’esquena de Calero, l’ha controlat Sadiq en velocitat i ha superat Diego López amb un fort xut amb l’esquerra. L’Espanyol ha reaccionat. Ha estat set minuts després del gol andalús. Raúl de Tomás ha rebut una bona centrada de Darder, ha entrat dins l’àrea i, després de diversos retalls, ha centrat perquè Dimata sobre la mateixa línia i de cap hagi fet l’empat a 1.

Raúl de Tomás, durant l'Almeria - Espanyol

10 minuts després del gol, l’Espanyol ha reclamat un penal sobre Embarba que l’àrbitre no ha vist. Tot el contrari del que ha passat al minut 68 en una caiguda de RDT dins l’àrea que ha assenyalada com a penal. El mateix jugador ha estat l’encarregat de xutar-lo, però Makaridze ha endevinat la trajectòria de la pilota i l’ha aturada. El davanter blanc-i-blau no ha marcat cap dels tres últims penals que ha xutat en els darrers partits.

Al tram final del matx, els mateixos jugadors han estat protagonistes. El porter de l’Almeria, Makaridze, ha fet una gran aturada per evitar l’1 a 2 en una remata de Raúl de Tomás.