Victòria important del Júpiter en la seva visita a Almacelles. El conjunt de Miguel López s’ha imposat per 2 a 4 al conjunt lleidatà. Un triomf que permet als gris-i-grana sortir de les places de descens.

Capgirant el marcador

El partit no ha començat gens bé per al Júpiter, ja que l’Almacelles s’ha avançat al quart d’hora de partit amb un gol d’Oscar Canadell. Els de la Verneda, però, lluny d’enfonsar -se han anat a capgirar el marcador. Ho ha fet en tres minuts i amb un nom propi: Alex Prat, autor dels dos primers gols visitants. Amb avantatge al marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part, tres gols més

Després del pas pels vestidors, el partit ha sigut una còpia de la primera part. Gol de l’Almacelles al minut 60 (David Montoy) i dos gols més del Júpiter. Els golejadors han estat Roger Peris i Rug Gama, a l’últim minut del partit.

Amb el triomf davant l’Almacelles, el Júpiter torna al camí de les victòries després de perdre amb l’Andorra la setmana passada.