Alexia Putellas ha reflexionat sobre el fet de guanyar gairebé sempre a la Lliga i a la Champions, i com això pot afectar o no l’equip. Segons la capitana blaugrana, no és bo que es normalitzi aquesta situació. Alexia també ha parlat sobre jugar al Camp Nou i d’altre qüestions de la seva vida en una entrevista concedida al Matí de Catalunya Ràdio.

Putellas parla de la dificultat de seguir guanyant

La flamant guanyadora de la Pilota d’Or, assegura que “dins del vestidor sabem el que costa, encara que em diguin ets “imbècil” dient això després de guanyar tants partits amb tants gols de diferència, però costa molt, hi ha molta feina enrere”. “Arriba un moment que el marcador ja no el mires, seguim amb els hàbits pel dia que ho necessitis estar preparada”.

Objectius de la temporada

De l’equip, diu que el vestidor va a una, i que el compromís és del 100%, “sabem el camí i no val només en dir-ho, sinó que cada dia ho estem fent. No pensem en que tenim un límit o un sostre, cada temporada és com si fos l’última. L’objectiu és tornar a anar a per tot”.

L’arribada de Jonatan Giráldez

Putellas valora molt positivament el relleu a la banqueta. “L’any passat va ser una temporada molt exitosa, i el Jonatan li ha sabut donar encara una volta més a l’equip, sabent trobar més alternatives i encaixant les peces noves.” La jugadora assegura que amb ell segueixen amb la mateixa ambició.

Jugar al Camp Nou

Preguntada sobre jugar al Camp Nou, Putellas assegura que és una qüestió de temps. “Poc a poc s’està pujant la mitjana d’espectadors a l’Estadi Johan Cruyff. Esperem que en uns anys hi puguin jugar les jugadores amb l’Estadi ple. És un procés, ha de ser natural, si hi ha demanda, complir amb la demanda.”