ÀLEX ABRINES, jugador del FC Barcelona Regal "El que más cercano tengo es Juan Carlos y yo creo que es un año que puedo aprender mucho de él y bueno, intentar llegar a ser como él." MARKO TODOROVIC, jugador del FC Barcelona Regal "Erazem Lorbek es un jugador que me gusta, es como a mi me gustaría ser, que tenemos un estilo parecido aunque él es ya jugador de máximo nivel."

Abrines prové de l’Unicaja, és un escorta amb molta projecció i a Màlaga ha donat mostres de la seva qualitat.  La temporada passada va aconseguir una fita difícil d’igualar per a un jugador no només de la seva edat: sumar 31 punts al partit Unicaja-Adecco Estudiantes. De fet, aquests 31 punts van ser la millor anotació d’un jugador espanyol en tota la temporada 2011-2012.  Abrines firma per a quatre temporades.

L’altre jove és Marko Todorovic, un aler-pivot montenegrí, que la temporada passada va alternar partits amb el Joventut de Badalona i amb el filial de la Penya. El de Podgorica, que fa 2,06 metres, destaca per la tècnica individual, per la capacitat de jugar l’un contra un i pel bon joc de peus.