balde oferta milionària premier league
Foto: FC Barcelona

Alejandro Balde podria operar-se dels isquiotibials en els propers dies. Segons apunten diversos mitjans, els metges del club estan debatent sobre si el lateral ha de sotmetre’s a una operació quirúrgica o ha de seguir un tractament conservador.

El blaugrana va haver de retirar-se en el partit de quarts de final de Copa davant l’Athletic Club quan només havien passat 20 minuts de partit. El defensa va demanar el canvi ràpidament amb moltes molèsties a la zona dels isquiotibials.

Si Balde s’opera, adeu al la temporada

El lateral blaugrana es farà més proves per saber si només té una ruptura o si també té afectat el tendó, i es prendrà una decisió en les pròximes hores. Si finalment ha de passar pel quiròfan, Balde es perdria pràcticament el que resta de temporada perquè podria estar fora dels terrenys de joc durant quatre mesos. Si no ho fa, la recuperació seria més curta, però tindria més risc de recaure.

Per l’equip i per Xavi Hernández la de Balde és una baixa molt sensible, tenint en compte que ara mateix no té a cap lateral esquerre a la plantilla. Marcos Alonso va ser operat fa unes setmanes i continua sent baixa. Per tant, Xavi haurà de continuar apostant per Cancelo o Héctor Font, dos laterals drets que poden actuar també a l’altra banda.