El Barça de rugby perd al camp de l'Aldro Energia
@FCBRugby

El Barça de rugbi ha trencat una ratxa de tres partits sense perdre i ha ensopegat a Santander contra l’Aldro Energía per 19 a 14. Tot i la derrota, els blaugrana sumen un punt de bonificació defensiva.

El Barça comença malament

Els blaugrana han pagat molt cars uns primers minuts de partit per oblidar. Els càntabres, superiors, han situat en el marcador un 19 a 0 que gairebé sentenciava l’enfrontament. Gens encertats en atac i poc intensos en defensa, els de Sergi Guerrero s’han vist superats. Just abans del descans, però, ha començat la reacció del Barça amb un assaig de Daniel Barranco, que situava el 19 a 7 al descans.

A la represa, els blaugrana han intentat escurçar diferències i apropar-se als contraris en el marcador, però els locals han aconseguit aturar el joc ofensiu dels barcelonistes. Només Michael Hogg ha aconseguit marcar, i ha deixat el marcador en el 19 a 14 definitiu. Aquesta última marca ha permès a l’equip de Sergi Guerrero sumar un punt de bonificació defensiva i fa que els blaugrana encadenin la quarta jornada consecutiva puntuant. El Barça és sisè a la classificació, amb 20 punts.