El Barça B ha guanyat per 1 gol a 2 a l’Alcoià en el Municipal el Collao. Els de Garcia Pimienta continuen segons a la classificació gràcies a un impecable Konrad de la Fuente, que ha firmat un doblet.

Konrad obre la llauna

Inici de partit amb un Alcoià molt dur. La pressió alta dels jugadors de Vicente Parras ha complicat la sortida des del darrere dels de Garcia Pimienta. Els alacantins han tingut uns bons minuts en què les ocasions han arribat de la seva banda. Els blaugrana, però, han estat més efectius, i en una de les primeres ocasions clares, al minut 30, Konrad ha fet el primer. Amb el 0 a 1, el Barça B ha buscat el segon amb més insistència, Rey Manaj i Peque l’han tinguda en un contracop, però l’Alcoià s’ha defensat molt bé i també ha buscat el seu gol.

Konrad ho torna a fer

A la represa, la duresa en el joc de l’Alcoià ha continuat. El Barça B, per la seva part, ha aconseguit tenir més la pilota en els primers compassos de joc, però a mesura que passava el temps, el domini del joc tornava a ser altern. Al minut 76, Diakité ha posat l’empat a 1 al marcador amb un xut impressionant des de fora de l’àrea, en una pilota que havia quedat morta després d’un refús. Els blaugrana semblava que firmarien l’empat, però Konrad ho ha tornat a fer. Al minut 80 ha aparegut com a salvador, i s’ha tret de la màniga una jugada individual per fer el segon gol del Barça i donar una altra victòria important al seu equip.