Martinenc

El Martinenc ha empatat a 0 al camp de l’Alcarràs. Un punt que serveix per trencar una dinàmica negativa de tres jornades amb derrota. Els barcelonins han disposat de més ocasions que els lleidatans, però no han estat encertats en la rematada.

Poques ocasions

La igualtat ha estat la tònica dominant en els primers minuts. Cap dels dos equips s’ha fet amb el control de la pilota i, per tant, s’ha generat poc perill. La primera ocasió l’ha tingut el Martinenc. Zárate ha obligat el porter Auger a intervenir amb encert. Les ocasions han escassejat i els porters han viscut relativament tranquils. Han estat els barcelonins, amb un xut de Víctor Muñoz, els qui han estat més a prop del gol just abans de la mitja hora. I abans del descans els del Guinardó han tingut la més clara. Víctor Muñoz ha posat a prova Auger, que ha respost amb una bona aturada. 0 a 0 a la mitja part.

Sense punteria

La represa ha començat amb una bona jugada de l’Alcarràs. Vendrell, per la dreta, ha protagonitzat la jugada més perillosa dels locals fins aleshores. El Martinenc ha seguit buscant el gol i Joel ha xutat per sobre el travesser. Després han estat Víctor Muñoz i Canelada els qui han estat a punt de marcar. Els lleidatans han fet un pas endavant i han dominat durant uns minuts, però l’expulsió d’Edu ha igualat el partit. Gerard del Río ha estat a prop del gol amb un centrada xut que ha sortit alta.